Pillua naidaan teinitytön pillu

mun munia ja kulliani Sitten Jore asettyi sängylle selälle makaamaan, levitti haaransa ja veti Teron pätä haarojensä väliin. Teroa vähän arvelutti, kun mies asui niin kaukana maalla. No niin, nyt olisi kiitoksen paikka ja sitten vielä nuollaan mun kulli Antti totesi.

Jos mä en oo tyytyväinen sun palveluksiis, saat raippaa tai muuta vielä kivuliaampaa, niin että muistat sen koko seuraavan viikon. Se tapahtui kerran kun Tero makasi selällä ja levitti Antille pyllyreikänsä. Antti astui huoneeseen: No niin, miltäs rangaistus tuntui? Tätä he harrastivat usein kun Antti oli väsynyt. Mä en oo homo Jumalauta, väitätsä mua homoksi, häh? Erityistä huolellisuutta Antti käytti Teron pyllyssä. Teron kumarruttua maahan, Antti otti taskustaan vaijerin ja kiinnitti toisen jän tiukasti puuhun ja toisen pän Teron kaulaan.

Ensin Antti laittoi yhden sormen sisän. Kyllä mulla on muitakin keinoja jossei Anu ala vähitelleen uskoon Sedän sanaa se on ihan susta kiinni jos sä oot kiltti niin mun ei tartte rangaista sua, vaan me voidaaan paneskella ihan rennosti ja mukavasti ilman kipuja. Jos ei tä homma suju, niin voidaan käyttä solmuruoskaa tiedätsä kuule mikä se on? Kirvely oli niin kova ja tuntui leviävän koko takapuolen alueelle ja suoleen, että Tero alkoi huutamaan täyttä kurkkua. Alkoi raiskata myös Teron suuta. Toi puhdas ja sileä reikä oikein huutaa panemistaan ja samalla Antin kulli alkoi olla jälleen täysin kiihottunut. Tero joutui katsomaan miestä silmiin, joka samalla raiskasi pyllyä ja suuta. Tätä jatkui hyvin pitkän. Joren muna oli kauttaaltaan hyvin tumma koska verisuonet olivat hyvin pinnassa ja ne olivat paksuja.

Tero voihki valtavista kivuista pitkän kunnes kulli ja kivekset tottuivat pyykkipoikiin ja chilitahnan vaikutus alkoi hävitä. Vettä alkoi valua hitaasti Teron pyllyyn. Koska Terolle sai tehdä mitä tahansa, Antti ansaitsi Terolla suuria summia perversseiltä miehiltä, jotka eivät muuten pystyneet toteuttamaan sairaita fantasioitaan. Näin Antti pakotti Teroa opettelemaan paremmin imemän. Tero ihmetteli mitä tämä oikein tarkoitti. Saatanan Pimpsa teki pahan virheen rimpuillessaan jälleen.

Tero yritti tutkia koppia, mutta pilkkopimeässä itse huonekin oli täysin pimeä joutui tunnustelemaan paikkoja kädellän. Jore örisi ja jatkoi: niin, näytäppäs sitten vähän pyllyäs ensin. Tero voihki tuntiessaan kullin työntyvän syvemmälle. Mä käyn syömässä, sulla jatkuu laihdutuskuuri Antti poistui ja lukitsi huoneen. Vähitellen Tero oivalsi miten pystyi hengittämän nenän kautta.

Älä enä, Setä ei Vielä vähän Vähän ajan kuluttua Antti kuitenkin laittoi hanan kiinni. Antti otti vaseliinpurkista vaseliinia sormiinsa ja työnsi sitä Teron pyllyyn. Tero oli aloittanut biologian opinnot Helsingin yliopistossa pari vuotta sitten tarkoituksenaan valmistua opettajaksi ja lähteä kotikylän kouluun Pohjois-Suomessa. Aikaa oli kulunut jo niin kauan. Roikkuen katosta, Tero oli täysin avuton ja odotti vain uutta raiskausta.

He sopivat, että Tero tulisi seuraavana lauantaina miehen luo. Hän oli nähnyt unta Tiinasta ja haaveillut herävänsä Tiinan pehmeän ihoon nojaten, mutta kopin ahtaus ja seinien kovuus pudottivat Teron nopeasti maan pinnalle. Naiminen tapahtuikin usein vasta julman rangaistuksen jälkeen, niin että Tero pylly tai koko ruumis oli viiruilla kepiniskuista. Mitä sä nyt teet, älä, älä viitsi Tero hätäntyi. Lisäksi sieltä johti toinen ovi päinvastaiseen suuntaa, ei siis pitkälle käytävälle.

Kireät alushousut korostivat Joren kaljamahaa, joka osittain roikkui alushousujen pällä. Antti veti vihdoin kullinsa Teron suusta, mutta Tero ei pystynyt sanomaan mitän, vaan rupesi yskimän nesteiden takia, jotka olivat vielä suussa ja kurkussa. Tero söi intohimoisesti koko paketin, hämmästyneenä Antin mielenmuutoksesta ruoan suhteen. Antti otti letkun esille ja huuhteli ensin tulleet vedet pois viemäriin. Tarkastettuaan vielä Teron asennon, Antti alkoi kouria Teron peppuaukkoa. Autotallissa oli nimittäin myös upouusi farmarijeeppi. Naisvastauksia tuli muutama, mutta ne osoittautuivat maksullisiksi ja olivat Teron opiskelijakukkarolle aivan liian kalliita. Kirvely lisäntyi koko ajan kunnes Teron tuska oli niin kova että kyyneleet alkoivat valua ja Tero rupesi huutamaan.

Antti jatkoi: Jatkossa mä odotan sulta kuule Anu paljon enemmän yhteistyötä, muuten sä kuolet noihin ruoskaniskuihin. Sitten Antti tuli raivoisasti Teron suuhun. Isku oli sen verran kova, että Tero ei uskaltanut enä olla tottelematta ja työnsi kielensä ulos. Tero pyysi lisä, mutta Antti vastasi, että Tero saisi lisä vasta seuraavan toimen jälkeen. Huoneen keskellä oli vankka voimistelupukki. Tässä olikin ensimmäisen päivän anti. Ei ikkunoita, ei mitän ulospäsyä. Kun Antti alkoi naida Teroa, Tero yritti käntä pätän toiseen suuntaan. Teron asento oli hyvin epämukava; kädet alkoivat puutua todella pahasti ja jalat olivat jo aivan krampissa. Osan pyllykarvoista Antti nyppi pinseteillä, mikä aiheutti Terossa suunnatonta kipua.

Antti työnsi veltostuvan kullinsa Antin suuhun. Kokeiltuaan ympäristöän, Tero huomasikin, että puun vierellä oli muurahaispesä. Antti jatkoi tätä pitkän, eli siis nai Teron haaraväliä. Teron takapuoli oli vereslihalla 30 iskun jälkeen. Käsiraudoissa, ja jalat kahlittuna ei muutenkaan olisi pystynyt vastustamaan paljon vahvempaa Anttia. Huoneen yhdellä seinällä olevista koukuista roikkui nyt ketjuja joiden päissä oli remmit, selvästikin käsiä ja jalkoja varten. Alushousujen alta nouseva tuoksu oli voimakkaan miehinen.

Tänän ei sitten seuraakaan muuta, mutta yöksi saat vähän seuraa. Vähitellen Antti lähestyi ja työnsi kullinsa Teron haarojen väliin. Hyvä yötä sitten vaan. Sitten Antti komensi: No niin, Pillu, ala imee mun kullia kielelläsi ja huulillasi. Oli tapahtunut niin paljon, että Teron ajantaju oli kadonnut. Tero ymmärsi, että nyt on tosi kyseessä ja hätäntyneenä yritti turhaan huutaa apua, mihin Antti reagoi kiskomalla Tero hiuksia. Huoratytön täytyy olla karvaton. Mm ämmmm Antti naureskeli ja kiristi pallon remmejä vielä lisä. Älä enä, mä rukoilen sua.

Siihen hän kuitenkin sekoitti spermaa jota oli valunut lattialle ja jota vielä oli jonkun verran pyllyvaossa. Vähän epäröityän Tero teki työtä käskettynä, jonka jälkeen Jore jatkoi: nosta pylly ylemmäs ja levitä sitä vähän joo just noin. Hän oli yön aikana käynyt läpi tapahtunutta ja laski mahdollisuutensa pästä pois täysin olemattomiksi. Niele kaikki tai saat piiskaa. Sakke oli laiha ja noin kolmenkymmenen iässä. Kakkaspermavaahto maistui kammottavalta, vaikka Tero olikin jo maistanut omaan kakkaansa ja Antin spermaa.

Kun iskut alkoivat laskeutua Teron selkän ja peppuun, Tero huusi täyttä kurkkua. Vesi tuntui ensin kylmältä elimistössä, mutta ei epämielyttävältä. Saken mielirangaistuksia oli laittaa Teron pähän säkki, niin että Tero ei nähnyt mihin seuraava isku osuisi. Pannassa oli vielä ilkeännäköisiä nastoja niin kuin vahtikoirien pannoissa. Pienehkö huone oli vuorattu pällystetyillä patjoilla seiniä myöten. Kiristettyjen remmien takia Tero ei voinut tehdä mitän kuin katsoa Antin sperman valumista pyllyvakoaan pitkin lattialle. Teron piti varmistaa, että peppu oli aina kostea siltä varalta, että Antti haluaisi panna Teroa pyllyyn. Tämä saa riittä tältä päivältä.

Useiden tuntien pästä Tero heräsi. Matkalla ei paljon puhuttu. Nyt se sitten alkaa totesi Antti lakonisesti. Sä oot huora, joka haluaa levittä ja jakaa persettän ja sun on parasta tottua siihen ajatukseen. Tämän jälkeen Antti irrotti dildon Teron pyllystä ja avasi lukot jotka pitivät jalkojen ketjuja ja pätä kiinni voimistelutelineessä. Tero menetti melkein tajuntansa, ja ennen kuin ehti edes kunnolla toipua tällistä, roikkui vatsallaan pukin pällä. Ja jos sä yritätkän puraista tai mitän muutakaan typerä, sä toivot ettet olisi syntynytkän, sen lupaan. Tero oli nyt täysin menettänyt toivonsa ja ei enä haaveillutkaan yrittävänsä mitän; niin hän pätti tehdä jatkossa juuri niin kuin Antti halusi. Tero huusi lähes täyttä kurkkua. Työntäessän kullinsa syvälle Jore örähti uuugghhh, jees.

Tero roikkui vatsallaan pukin pällä, eikä uskaltanut liikkua järkytyksestä. Susta tulee mun vakipano. Sanomatta mitän, Antti otti Teron pannasta roikkuvasta ketjusta kiinni ja veti konttaavan Teron huoneeseen, jossa oli pukki. Tero ei ymmärtänyt sanoa mitän, vaan tuijotti tyhjänä huoneen lattiaa. Oli myöhäinen ilta, vain talon ikkunoista kajastan valon takia pystyi näkemän yhtän mitän. Kun Tero oli nuollut Antin kullin joka puolelta puhtaaksi, Antti poistui huoneesta ja sammutti valot. Vedet purskahtivat pesuhuoneen lattialle kovalla voimalla.

Terve, mä oon Jore, Antti lupasi, että tällä olisi kiimainen poika, joka jakaa tosi miehille mielellän pyllyä. Antti kehotti Teroa jatkamaan aina kun Teron nuoleminen hidastui. Aluksi tämä ei tuntunut miltän, mutta vähitelleen kipu koveni niin paljon, että Teron oli pakko huuttaa. No niin, Anu, ensin mä haluan nähdä, että sä tottelet kaikkea mitä mä haluan. Pidetän uus sessio tossa parin tunnin pästä. Tero katseli ajeltua ihoaan, joka kirveli, koska Antti ei ollut käyttänyt partavaahtoa. Kun Tero oli nukahtamaisillaan aikaa oli kulunut paljon ja Tero oli kaikesta kokemastaan varsin väsynyt ovi vihdoin taas aukeni ja valot syttyivät. Kiitä onneas että mä oon vielä hyvällä tuulella ja laitan sinne vähän liukastetta. Mitä ihmettä kysyi Tero heikolla änellä tästä lähtien sä tottelet heti kun mä sanon, tai sä kadut Antti karjui hei, eiks meidän pitäisi sopia ensin pelisännöistä? Näyttä toimivan hyvin, hienoa Seuraavaksi Antti meni Teron taakse ja levitti Teron haarat levälleen sätämällä remmejä.

Tero oli aivan avuttomassa tilanteessa: Antti piti Teron korvista kiinni entistä kovempaa. Välillä Antti otti Teron kullista kiinni ja ruiskutti vettä sen alle eri puolille elimiä mikä sai Teron taas kirkaisemaan kivusta. Tämä tuntui Terosta hyvin epämielyttävältä, mutta jostain syystä Teron kulli osoitti herämisen merkkejä. Antti odotti, että kaikki sperma tulisi ulos ja valuisi Teron kurkusta alas. Joren painon vuoksi Tero ei pystynyt liikkumaan lainkaan, vaan joutui makaamaan Joren alla kulli pyllyssä useita tunteja kunnes Jore heräsi. Iskuja tuli ainakin 30 ja osa niistä osui suoraan Teron sukupuolielimille, mikä sai Teron huutamaan kivusta. Koska huoneen lattia oli melko mukava, Tero yritti nukkua, mutta tapahtuneet pyörivät pässä niin ettei saanut unta. Tarinan tarkoitus ei ole kiihottaa ihmisiä ryhtymän kuvattuun toimintaan, vaansamalla tavalla kuin missä tahansa kirjallisuudessasiinä pyritän ilmaisemaan ihmismielen aspektia, joka toivottavasti pysyy kaikilla mielikuvituksen asteella.

Tero joutui siis lisämän sylkeän peppuunsa koko ajan, vaikka Antti ei ollut edes paikalla. Koska vittuilit alussa niin paljon, saat viettä yösi pukilla. Antilla ei kuitenkaan ollut kiire ja työnsi kulliaan hitaasti, mutta märätietoisesti aina vain syvemmälle. Tämän tietäen Antti tekikin mahdollisimman rajuja vetoja. Levitä pyllyvakoas mulle esittele se mulle! Irroitettuaan Teron pukilta, Antti kiinnitti Teron käsiin ja jalkoihin kahleet, jotka pakottivat Teron liikkumaan aivan hitaasti. Tero oli täysin lamaantut, mutta piiskan peloittamana reagoi heti: ky-y-yllä Antti jatkoi: Ai niin vielä yks juttu; sä kutsut mua tästälähin Sedäks Kyllä Setä Tero totesi vakavana, pidätellen kyyneliä. Antti työnsi Teroa käytävä eteenpäin ja avasi teräsoven avaimella. Tero oli myös ollut uskovainen ja hyvin konservatiivinen, mutta Helsingissä hänen näkemyksensä alkoivat muuttua. Harkittuaan asiaa pitkän, Tero pätti toimia ja laittoi ilmoituksen nettiin, että hän kaipaisi kovaotteista kurittajaa, naista tai miestä.

Vajaan kymmenen minuutin panemisen jälkeen Antin työnnöt alkoivat kiihtyä kunnes hän tuli rajusti; tullessaan Antti huusi kovaa ja työnsi kulliaan aina vain syvemmälle Teron pyllyyn niin että Tero luuli halkeavansa. Iskut tulivat aina eri puolille Teron ruumista. Joo-o levittäppäs vielä vähän lisä, niin katsotaan minkälainen panovako sieltä paljastuu! Eli Teron oli hyvin vaikea liikuttaa käsiä nostamatta koko ruumistaan. Vähitellen Antti työnsi kaikki viisi sormea kokonaan Teron pyllyreikän ja levitteli reikä eri suuntiin.

Tultuaan tajuihinsa ties kuinka pitkän ajan kuluttua, Tero huomasi, että hänen suuhunsa oli laitettu kuminen gägipallo, joka esti puhumisen. Peläten mitä oli edessä, Tero avasi suunsa epäröiden. Jos mä haluun panna sua perseeseen, niin sun asentees tulee olla sellainen, että sä oot onnellinen siitä että sä saat antaa mulle sitä. Antti meni hanan luo ja avasi sen. Perillä oli melko iso, hyvin ylläpidetty talo ja useita muita rakennuksia. Esille tuli erikoisennäköinen tulppa ja pitkä letku, jonka Antti kiinnitti seinällä olevaan hanaan. Sitten vähän valellaan Antti tuumaili itsekseen, avasti purkin ja alkoi levittä hunajaa Teron ruumiin eri osiin ja erityisesti sukuelimiin. Sitten alkoivat Antin työnnöt, jotka olivat aluksi hyvin kivuliaita. Tero myös joi vettä hanasta mihin Antti ei myöskän reagoinut. Vessasta Antti talutti Teron toiseen huoneeseen käytävän toisessa pässä.

Seksin saralla Tero oli ollut pidättäytyvä eikä hänellä ollut ennen Helsinkiä lainkaan seksuaalisia kontakteja. Edeltäneen venyttelyn takia kulli liukui pyllyyn melko helposti. Antti komensi Tero toimi niin kuin Antti halusi. Teron tahto oli todellakin täysin murtunut. Terosta tämä tuntui varsin tuskalliselta, koska Antin kulli iskeytyi Teron kurkkuun. Jokainen liike aiheutti sisällä elimistössä suuren tuskan ja Tero yritti olla täysin liikkumatta No niin, nyt heilutetaan vähän, että pylly puhdistuu Antti läimäytti Teroa lujaa takapuoleen.

No miltä Anusta tuntuu? Tero imi koko spermalastin suuhunsa. Antti oli irroittanut ketjun käsittelyn ajaksi. Antti pani Teron pyllyä intensiivisesti jonkin aikaa kunnes tuli ja antoi sperman valua Teron sisän. Yksi tapa oli että Antti asettui polvilleen Teron taakse ja Teron tuli naida Antin kullia. Ainoa mahdollisuus olisi totella Anttia, vaikka se merkitsisikin hirveyksiin antautumista. Jos Antti ei ollut tyytyväinen Teron palveluihin, ruokaa tai vettä ei herunut.

Pillua naidaan teinitytön pillu -

Yleensä Sakke sitoi Teron kädet selän taakse käsiraudoilla ja pakotti Teron erilaisiin asentoihin. Jokainen raaja oli kiristetty pöydän kulmiin. Mielessä alkoi käydä, miten Tiina ja vanhemmat hätäntyisivät. Niiden alta paljastui kohtalaisen lyhyt mutta hyvin paksu ja ruma kulli, joiden alla roikkui sitäkin rumemmat kivekset. Hetkessä Tero makasi pukin pällä vatsallaan sidottuna pystymättä liikuttamaan raajojaan. Antti otti esille dildon jostä lähti sähköjohto. Tero alkoi kuitenkin melko pian haaveilla siitä, että Tiina kurittaisi, piiskaisi ja dominoisi häntä. Sakke nai aina rajusti ja työnsi ohuehkoa mutta pitkä kulliaan aina niin syvälle kuin se upposi. Antti pani Teron suuta muutaman minuutin, kunnes tuli ja antoi sperman valua Teron kurkusta alas. Mulla on muutakin tekemistä. pillua naidaan teinitytön pillu

Mummo - FAP: Pillua naidaan teinitytön pillu

Pillua naidaan teinitytön pillu 335
Nettideitti suomi dna kauppa kajaani 102
Sex chat suomi rakastelu kuvat Suomi kuopio runkkaus videot
Naisten pimppi sauna seksi 367

Rentouttava hieronta helsinki porno: Pillua naidaan teinitytön pillu

Sä et saa käyttä käsiäs! Asento oli hyvin epämielyttävä. Hän ei päsisi pois muuta kuin Antin autolla. Antti löi Teron kullia. Nämä fantasiat mielessä hän usein masturboi Tiinalta salassa. Mikäli et pidä tämänkaltaisista tarinoista, jätä se lukematta. Lauettuaan Jore lysähti koko painollaan Teron pälle, niin että tämä putosi kontalta vatsalleen ja jäi itseän paljon suuremman Joren alle; Jore jäi Teron pälle makaamaan kunnes nukahti. Tämä on kuitenkin toinen tarina. Antti työnsi enematulpan syvälle Teron pyllyyn ja kiristi sen kiinni tulpassa olevasta vivusta.

Lukijan kommentit

Kirjoita Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *