Suomalaista panoa miksi olen sinkku

suomalaista panoa miksi olen sinkku

, joihin päin naiset eivät vilkaisekaan, mikä. Mitä voisin tehdä, jotta löytäisin seuraa, saisin kivaa seksiä ja ehkäpä pätyisin jopa upeaan parisuhteeseen? Kun halutaan seksiä, sitä ei ilmaista avoimesti. Sisältö jatkuu mainoksen alla, jätin nuo sännöt, kun lähdin kotoa 16-vuotiaana. Rakel Liekki toteaa osuvasti, kioskin haastattelussa: En ole koskaan ymmärtänyt, miksi seuran hakeminen olisi jotenkin monimutkaista. Kuitenkin niin kauan kuin osa sisällöstä on manipulatiivista roskaa, suhtautuisin kokonaisuuteen aika varoen.) Toinen hilpeä esimerkki on Suomen tunnetuimman miesasiamiehen Henry Laasasen. Oma kokemukseni on täysin samankaltainen. Naapuri pelasti koiran pihasta, otti kotiinsa, antoi vettä ja ruokaa.

Sen sijaan kannattaa valita kohderyhmänsä ja pyrkiä olemaan kiinnostavaa kyseisen ryhmän edustajien silmissä. Ja vaikken löytäisi, oppisin uutta ja olisin taas astetta kiinnostavampi ihminen. En halunnut turhaan rasittaa vanhaa ihmistä, jolle yksi uskonto oli mustavalkoisesti kaikki kaikessa ja muut uskonnot epäpyhiä. Se on mukavaa, että uskot. Valitettavasti se on myös aika epätodennäköistä. Osa tämän ohjekirjan sisällöstä on täyttä rautaa: Ohjeita, jotka auttavat meitä elämän elämämme järkevästi ja miellyttävästi.

Tämä ei ole missän tapauksessa kriittinen tieto. Pätä siis, mitä haluat oppia ja missä haluat kehittyä. Rehellisyyden vuoksi nostan esiin, että se ei vain välttämättä riitä. Kirjoituksen sävy on paikoin totuttua suorempi ja siitä saa ja kannattaakin provosoitua ( tätäkin tekstiä on muutettu useita kertoja hyvien lukijapalautteiden perusteella mutta ennen kuin täytät palautelootani vihapostilla, suorita yksi tiukka vilkaisu peiliin ja pohdi: Voisiko lukemillani ajatuksilla olla sittenkin. Uskon myös vahvasti siihen, että itseän ei kannata muuttaa muiden vuoksi. Itsensä kehittämistä vastustetaan usein argumentein en halua tehdä itsestäni muuta kuin olen ja en halua muuttaa itseäni muiden vuoksi. Helppoa se ei usein ole, mutta sitäkin mahdollisempaa. Hän jättä yrittämättä ja on yksin. Olen kotoisin lestadiolaisperheestä, jossa äidin uskonto märäsi koko elämämme.

Meillä nyt vain sattuu olemaan toimintakykyämme rajoittavia pelkoja, emmekä voi asialle mitän. Tuntuu, että nykyaikana on melko yleistä että sinkut täyttävät omat kalenterinsa aivan tupaten täyteen ohjelmaa aamusta iltaan. Tehokasta kiinnostuksen osoittaminen joka tapauksessa. Vaikka tatuointini ovat kauniita ja pidän itse niistä paljon, en vaan viitsi heittäytyä vanhempieni arvostelun kohteeksi. Pieni, yksittäinen ja vieläpä epätosi uskomus, jolla on pahimmillaan valtavan kielteinen vaikutus elämäsi! Sekin alkoi pelkästä seksistä. Turhien uskomusten tunnistaminen ja niistä eroon päseminen ovat tietysti kaksi eri asiaa. Paitsi että se on mahdotonta, on tämä pyrkimys jo itsessän melkoisen epäviehättävä. Havahduin, kun sairaalassa kysyttiin lähiomaista ennen leikkausta.

En tahdo ärsyttä pienipalkkaisia vanhempiani näillä tiedoilla, vaan annan heidän uskoa, että käyn omilla matkoillani reppureissubudjetilla ja majoitun hostelleihin. Mun vinkki parinhakuun on kaiken kiemurtelun ja ihmissuhdepelien lopettaminen. Vaikka olen itsensä kehittämisen ammattilainen ja osaan käyttä parhaimpia kasvun mahdollistavia työkaluja, joidenkin uskomusteni hiomiseen olen käyttänyt vuosia, enkä edelleenkän ole täysin onnistunut. Millaisista ihmisistä sinä olet kiinnostunut? Se on kuitenkin mahdollista lähes jokaiselle. Millaisten ihmisten kanssa tulet parhaiten toimeen? Se, että ehdotat panoa 5 minuuttia sitten tapaamallesi tyypille ei ole se, mitä tässä haetaan ( tosin senkin tiedetän toisinaan toimivan ). Kiinnostus myös luo kiinnostusta. Äkkipikaisuus tai aggressiivisuus ei ole viehättävä useimpien mielestä. Siis niin, että mahdollisuudetkin sille että olisi edes aikaa tavata joku, ei oikein ole.

Ihan kenen kanssa tahansa ei kannata pylsiä eikä ihan kenen kanssa tahansa kannata varsinkaan hypätä parisuhteeseen. Miksi joku harkitsisi sinua potentiaalisena kumppanina, jos et mitenkän viesti olevasi saatavilla? Sisältö jatkuu mainoksen alla, kun kymmenen vuotta sitten löysin ortodoksisen seurakunnan, tiesin niin sanotusti tulleeni kotiin. Kulttuurissamme suhtaudutaan pelkoihin liian usein pysyvinä ominaisuuksina. Joku kiva mies/nainen ei ihan hirveästi vielä mitän kerro. Joten tavallaan me molemmat vaikenemme salaisuuksistamme. Henkilöstä, joka olit ennen muutosta aletaan puhumaan kuin hän olisi joku vieras, joku, joka olit ennen herämistäsi uuteen aikaan. Uskon, että se oikea kyllä tulee vastaan, jos on tullakseen! Tavallaan siis tajuan, miksi niin iso osa perheväkivallasta pysyy salassa läheisiltä. Et ole etsinnöissäsi tarpeeksi aktiivinen Todella ikävä ja ikävän yleinen syy yksin jämiseen on oma epäaktiivisuutemme.

Voisin jopa julkaista treffi-ilmoitukseni tässä blogissa! Mikäli mielit nopeampaa ja tehokkaampaa kehittymistä, palkkaa itsellesi hyvä ja tuloksiin kykenevä valmentaja tai psykologi. Mitä olisikaan tapahtunut, jos olisit ilmaissut kiinnostuksesi selkeämmin? Joillekin sinkkuus ei ole mikän ongelma, toisille taas sydäntäsärkevä asia. Soitin hänelle kuitenkin matkalla leikkaukseen, vasta vieraan kaupungin sairaalasta. Mikä on sinun salaisuutesi, josta äitisi ei tiedä? Jos on koko elämänsä kokenut vain sitä, että paremmat miehet vievät kaikki naiset, on maailma helppoa nähdä laskelmoivien naisten ja korkean- ja alemman tason miesten taistelukenttänä. En kuitenkaan uskaltanut kertoa aluksi uudesta uskonnostani äidilleni. Juttuja siitä, kuinka taivuttaa miehesi tahtosi alle. Lisäksi on hyvä muistaa, että naiset eivät noin lähtökohtaisesti ole tyhmiä.

Muutos on hidasta ja raskasta, mutta vauvan askelin oikeaan suuntaan kulkeminen on sekin upea alku! Jotkut meistä oppivat olemaan viehättäviä jo varhain. Tässä tekstissä kuvattua toimintaa ja ihmisyyttä ei pidä ottaa syyllistävänä ideaalina. Rakkaudella, Jevgeni Muuta aiheeseen liittyvä: Lämmin kiitos lukemisesta! Olen itse parisuhteessa, mutta kuvitellaan, että olisin seuraa kaipaava sinkku. Uskon syvästi seksuaalisen halun avoimeen ilmaisuun, mutta yhtä syvästi uskon, että se tulee tehdä mukavasti ja sopivassa tilanteessa. Myöhemmin kerroin 500 euroa suuremman summan, mitä oikeasti ansaitsen.

Emme ole kaikkien kiinnostavien ihmisten kanssa yhteensopivia ja se on täysin okei. Ihailen sitä, että joku on valmis käyttämän valtavat märät aikaa ja vaivaa auttaakseen muita ja tehdäkseen maailmasta siten paremman paikan. Ajatus menee näin: Jos haluat seksiä, uskalla ilmaista. Etsit värässä seurassa tai et tiedä, mitä haluat Törmän kerta toisensa jälkeen vain huonoihin miehiin! Jos ujous ulottuu niin pitkälle, että oman kuvan lataus profiiliin tuntuu ylitsepäsemättömältä, muista että ssä voit laittaa kuvasi salaiseen albumiin lukon taakse, ja antaa albumin avaimen vain niille jäsenille joille itse haluat. En voi lähestyä tuota viehättävä ja upeaa naista, sillä en ole hänen tasoinen. Entä onko itsensä kehittäminen pakollista? Nyt, monta vuotta lopettamisen jälkeen, olen kyllä monesti miettinyt, että ei sitä kamalaa hajua ole voinut olla huomaamatta. Se, että ei ole lainkaan sosiaalinen ihmisenä, pitä pientä paikkakuntaa sosiaalista elämä rajoittavana tekijänä (miten se netissä voisi olla este? Olet ehkä joskus kokenut tilanteen, jossa kuultuasi jonkun olevan kiinnostunut sinusta, huomaat itsekin kiinnostuvasi hänestä.

Kun tulemme erilaisiksi kuin olemme, kun muutumme totutusta, ei se aluksi tunnu luonnolliselta. Yllä oleva on valitettavan yleinen, joskin kärjistetty kokemus. Siinä voi käydä yllättävänkin mukavasti. Ongelmallinen se on myös siksi, että näin toimiessamme viestimme samaa asennetta myös ulospäin. Tuo lause on kyllä kaunis, mutta samalla petollinen. Edelliset ovat luonnostaan itsevarmoja voittajia, jotka osaavat käsitellä naisia. Vanhempieni ikäinen sukupolvi ei myöskän pysty ajattelemaan, että töissä voi olla hauskaa ja se voi olla myös peruste työpaikan vaihdokseen.

Lähtökohtaisesti suhtaudun myös kaikenlaisiin elämäntaito-opettajiin ja valmentajiin varsin myönteisesti. Lähes jokaisella on mahdollisuus valita: Jatkanko nykyisen kaltaisessa tilanteessa, vai alanko tekemän työtä muutoksen eteen? Matkat, käyn silloin tällöin yksin lomamatkoilla, mutta en kerro niistä vanhemmilleni mitän. Toisinaan käy jopa päinvastoin: Esitetyt neuvot ja ajatukset ovat jopa vahingollisia ja aiheuttavat ikäviä lieveilmiöitä. Isäni on kuollut ja hän olisi varmasti hyväksynyt suhteen, mutta äitini on muuttunut yllättävän jyrkkämieliseksi. Sen sijaan haluttomuus kehittä itseän on monille todellinen turn-off. Tämän toteuttaminen käytännössä on usein vaikeaa, mutta se on hyvä läpikäydä edes ajatuksen tasolla.

Näin suomalaiset sinkut: Suomalaista panoa miksi olen sinkku

Nämä ovat loistavia pointteja, minkä vuoksi haluan avata tätä aihetta. Eikös nyt ole niin, että jos nyt ihan oikeasti sen suhteen haluaisi, eiköhän sille luonnollisesti tulisi raivattua tilaa. Objektiivisesti tarkasteltuna pelkän seksin hakemisessa ei ole mitän värä. Itse olen havainnut että vanha kunnon kirjoita viesti, lue huolella läpi pari kertaa, ja paina vaikka silmät kiinni lähetä-nappia toimii. Tieto siitä, mitä haluaa kuitenkin helpottaa kiinnostavien ihmisten tunnistamista sekä auttaa löytämän ne porukat, joissa kiinnostustasi vastaavaa ihmistyyppiä tapaa todennäköisimmin. Asia nolotti minua liikaa, ja sen jälkeen olisi ollut mahdotonta selittä yhdessäoloa mitenkän. Tällaista on toki helppo sanoa, kun jo valmiiksi ymmärtä sosiaalisuuden säntöjä ja on sen verran tavallinen ja tavallisella tavalla viehättävä, että saa suorille kiinnostuksen osoituksille edes toisinaan vastakaikua. Harry ja Meghan jättävät somesuosiossa Williamin ja Catherinen varjoonsa pikku-Archie jätettiin ilman prinssin titteliä! Valitettavasti ilman minkän tekemistä mikän ei myöskän muutu.

Alastob Suomi Miehen: Suomalaista panoa miksi olen sinkku

Kaikki meistä eivät osaa lukea kehonkieltä, mikroilmeitä tai rivien väliin piilotettuja vihjauksia. Jokainen voi kehittä itseän. Ehkäpä työkaveri, johon olet salaa ihastunut, iskeekin silmänsä sinuun toimistosi pikkujouluissa. Kuitenkin joillekin harvoille, mutta silti hälyttävän monille, tämä tuottaa ongelmia. En usko, että pelkkä kemia riittä toimivan parisuhteen perustaksi. Tällainen mä oon enkä muuksi muutu on jotain, mikä kannattaa jättä sanomatta. Jos tiedostat, että omaat jonkin selvästi epäviehättävän tai edes omasta mielestäsi ikävän ominaisuuden, olisiko mahdollista selvittä, kuinka se muutetaan? Syy oli se, että en halunnut huolestuttaa vanhempiani.

Lukijan kommentit

Kirjoita Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *